nuffnang ad

WED

Daisypath Anniversary tickers

AMIR

Daisypath Anniversary tickers

AISYAH

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, August 17, 2010

Sunway Carnival Mall...

weekend yang membosankan...tiba2 teringat ade rm80 voucher from Parkson yang tak pakai lagi...so, sabtu pagi after wake up terus msg imah:

"imah, jom p gurney....=)"

plan asal to go to gurney, but then terasa cm lewat pulak + jem kat pulau so, decided to go to sunway carnival je. still ade parkson. tak pernah plak bershopping kat parkson....

tengah hari tuh went to pick up imah and then pick up zura...for her to meet pia. planning on meeting her that day at uitm pulau pnang, bukit mertajam. so, here we go...to penang. dh macam ape je penang perlis tuh. 2 hours of driving...

arriving at 3pm at sunway carnival. takmo l=melambat2kan masa, aku terus je menuju je tempat tujuan aku iaitu, department store parkson in searching for a set of outfit.

really this place is crazy...manyak mahal oooooo. klu bukan sebab voucher jangan harap la nak bershopping kat sini. so after a while, aku decided to take applemint jeans worth rm60 after 50% and BUM shirt worth rm30 after 10%.....giler la. it is normal price for those brand.

so using that voucher...aku hanya perlu bayar rm10 je...hahahhaha...ni yang aku suke. after a little bit of shopping, time to break fasting plak....before that kami ke rumah mak wan. pia ke sinun weekend ari tuh, so kami ke sana la...di kubang semang, penang. tak jauh from sunway carnival....

breakfasting pulak di tesco bukit mertajam then shoot terus balik perlis about 9pm that day...sekian wassalam

Monday, August 2, 2010

TOT - Training of Trainers

SMILEEEE =)

my activity this weekend was TOT - training of trainers. a volunteer activity for pelatih2 PLKN by STARZA CORPORATIONS SDN BHD. soon this coming intake siri ke-3. TOT kali nie dibuat di Kem PLKN Bukit Besar, Kulim Kedah.


the tags that must be wear during the entire session and also during the integrasi session from 16 ogos 2010 until 20 ogos 2010 at assigned camp....

one of the activity was kebudayaan - memperagakan baju tradisional kaum2 di malaysia. my group dapat suku kaum murut....nampak tak???? hahahahaha

girls at group 6....

the entire group 6...skali ngan model.ngeh3x...mmg happening!!!

Bowling G.P

First Grand Prix anjuran PPKSE and PPKM UniMAP pada 28 Julai 2010....

suasana yang sempat disnap while kejohanan sedang berlangsung....hehehhe. nak tengok anak azrin je sebenarnyeeeee....huuuuu~

rakan sekerja yang hadir...satu lane actually. latifah, diyya, mie and palie.....cayok2!!!
3 stooges...betul ka???...hehehehehe

our ranking....mie tempat ke-12, i tempat ke-28 (hehehe, baru perasan my own birthdate), tipah tempat ke-29 and palie, tempat ke-31 daripada 31(lupe nak highlight), en din, tempat ke-25 (lupe jugak nak highlight)....huhuhu, cayok palie. sikit je different. game ke 2 kite bertarung la naaaaa.....

ini la die anak azrin...sapa ntah nama huhuhu.....comeyyyyy!!! putih muke ikut ayah die...