nuffnang ad

WED

Daisypath Anniversary tickers

AMIR

Daisypath Anniversary tickers

AISYAH

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 28, 2010

Security Alert!!!

Pagi-pagi da dpt email spam Maybank....adoilahaiiiiiii

da byk email mcm nie dpt, depa nie tak serik2 ke or ade je income masuk kat akaun depa tu yang asik anta email-email spam ni...ishhhhhh

bukan byk pun duit dlm maybank aku, ooooopppppsssss kantoi!!!! hahahahaha...betul ap.


Maybank da terang2 bagi tau, takde email yang akan dihantar ke customer mengatakan suruh activate akaun. klu ade pun depa akan call or send official letter to the customer. tolong la jgn tertipu. satu lagi, all transactions must be within Maybank website which is http://www.maybank2u.com.my bukan melalui mane2 website yang wujud.

tolong la....tolong la....tolong la....jgn bagi pendapatan pada depa2 nie.

No comments:

Post a Comment