nuffnang ad

WED

Daisypath Anniversary tickers

AMIR

Daisypath Anniversary tickers

AISYAH

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 24, 2010

paderi kristian MELAYU????

sedang khusyuk aku blogwalking tiba-tiba terima sms dari my sis. katanya...

"Info dari kenalan - sekarang sedang aktif di seremban, selangor dan kian pesat ke negeri lain. 1900 orang paderi melayu yang baru tiba dari singapura berada di sini. hati-hati dengan air mineral:
1. al-baramkah
2. al-mansori
3. al-bistaria
4. al-mansur
5. al-mubarakh
6. al-barakah
7. al-bestari
air tersebut telah ditambah dengan holy water. air ini boleh mengakibatkan lidah keras dan kelu untuk menyebut kalimah ALLAH"

fuyoooo...betui ka??? banyak tuh 1900 org!!! hmmmm...ape2 hal pun berhati-hati la rakan-rakan sekalian.

jgn lupe untuk mengucapkan BISMILLAH apabila meminum atau memakan sesuatu walaupun bukan dalam senarai di atas...dan yakin Allah akan melindungi kita.amiiiinnnnn

2 comments:

  1. erkk?? yg .. sis tkdew fb ..hihihi

    lau adik bca cita sis d blog .. mest tau npa sis x fb. urm, lagu tu?? lagu tu melda punyaa .. putus tjuk diaa .. sis bkn pnyanyi ya ..heheh ..sora sumbang mahramm hahaha

    ReplyDelete
  2. hmm...terngiang2 lagu tu malam smalam.tak pueh hati, carik jugak sampai jumpe. da dpt da...nnt ade kesempatan nak post kat blog...kenangan.hahahha...

    mane la tau kot adik yang nyanyi...segan nak buat recording tempek je kat blog.hehehehhe

    ReplyDelete