nuffnang ad

WED

Daisypath Anniversary tickers

AMIR

Daisypath Anniversary tickers

AISYAH

Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 27, 2012

dang dang...

tidur kali ni mmg tak lena...bangun pagi pun terasa lagi mengantuk adoiiii...hi anak ko buat ap la dalam tuh???

ntah pukul bapa ntah, tetibe si anak ni dok menari la dalam perut  sampai maknye terjaga dari tidur...usha jam baru kul 4am! alahai anak....bagila mummy titoq lena sebelum kamu keluaq...

tapi bile pikir balik...kot terjaga sebab maknye mimpi da bersalin kot! hahahhaha...gile real! cume tak rase sakit, mampuih la...confirm nanti bersalin sakit yang amat ;(

elok je nak usha muka sume terus terjaga sebab si anak tendang kuat sangat...suspen sungguh! dok usap la pelan akhirnye senyap jugak...dengan maknye tertido sekali.


notakaki: pesan buat si anak...lain kali nak kejut mummy, kejut nak dekat subuh tau ;) sonang...hahahha

Wednesday, August 8, 2012

Ad 2 checklist!

this month sy ad 2 checklists need to be done:
1. my newborn checklist
2. my move to UTHM johor checklist

alhamdulillah urusan menyewa di Batu Pahat rumah telah pun selesai (telah confirm dengan tuan punye rumah). RM300/month 2 bilik 2 bilik air (1 bilik air, 1 toilet) ade car porch dan ruang belakang tempat sidai kain. ok la...rasenye rumah di kawasan kampung.

surat tawaran dari KPT pun telah selamat diterima kelmarin dan minggu ni agak sibuk berurusan menyiapkan segala jenis borang KPT, tandatangan pegawai, sokongan dekan, mati setem dan penjamin sebelum tarikh luput pada 17 Ogos 2012 nanti.


surat perletakkan jawatan juga telah pun siap dihantar ke jabatan pendaftar tapi terlupa pulak nak buat salinan kepada pihak school....oleh yg demikian, softcopy je la hantar pada steno dekan ;)

persiapan raya?...huhu pertama kali beraya dengan husband, tapi masih lagi sibuk dengan urusan perpindahan office ke kampus tetap dan juga perpindahan ke Batu Pahat. yg smpat pun:
1. kuih raye 3 jenis
2. bercadang membeli kacang di Padang Besar (bile ntah nak p huhu)
3. kerepek (pun taktau nak beli kat mane)
4. kek sarawak (kidnap abang ipar punye, itupun kalau die bawak banyak hehehe)
5. basuh kain langsir...mmmm bile tu? weekend je takde kat rumah

owh terlupe, ade satu lagi checklist: my leaving house checklist....kene buat memandangkan akan meninggalkan rumah denagn jangka masa yg lama sekurang-kurangnya rumah akan molek amat memandang dlm ms seminggu. 


notakaki: ....