nuffnang ad

WED

Daisypath Anniversary tickers

AMIR

Daisypath Anniversary tickers

AISYAH

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 8, 2013

An extremely possible week!

 

hahaha, tak boleh blah tajuk Smile 

images

al kisah when supposely kami ade high voltage presentation thursday ago in the afternoon right after our test 2. yes…our mini project presentation: with including:

1. montage

2. full report

3. fila table for 4 weeks

5. 4 minute meetings

6. an a3 poster

7. a seminar paper (ieee format)

8. the insulator prototype and testing

 

huh…mcm la this sem nie we only doing high voltage je…Sad smile. then I got assignment 2 presentation for bisensor (another taken subject)….

1. 15 example of case studies in a proceeding paper or journal

2. slide presentation for each of the example study

4. hardcopy n emailing the softcopy

 

images

mmg mula2 rase tak bernafas mengenangkan yg draft thesis pun x siap lagi Sad smile Sad smileSad smileSad smile but apekan daya perlu jugak tempuh since I don’t want to extend. kecian kat anak berjauhan dgn abahnye, kesian jugak kat suami berjauhan dengan anak…the most importantly, kesian kat diri sendiri coz terabai seketika tanggungjawab sebagai isteri Sad smile alhamdulillah en suami berkorban sementara waktu…

lagi menambahkan serba salah ni is bile a friend suddenly called told that en suami mengalami xcident! seb bek tak pandu kete time tu….alhamdulillah, x teruk sgt cume patah bahu kanan, pergelangan tangan dan juga sedikit luka di kaki…taruk lagi time aku dulu kot …..

hati meronta2 nak balik but byk lagi keje tak siap…and if balik, mmg kene bambu la ngan lect and totally akan dpt markah rendah which is cpa nnt below 3…da la cpa aku pun cukup2 makan je ni. so almost everyday we contact thru skype buat video call….thanks to MIL and FIL, they are near so en suami bercuti di kampung…semoga sembuh dengan cepat yea en suami.amin

to have a title as a student as well as a wife and a mother is much tougher than I thought. million of thanks dedicated to my lovely husband for his million of support. love you so much!!!!! the appreciation also goes to my FIL and MIL for taking care of him while I am away….and my parents for taking their time to stay with me in taking care of my son. without them, I couldn’t imaging of having this master degree. hopefully, I am doing well with this master degree project as well as my other two subject. amin